.

.

Волт Дизни Светот на Флорида - Прва година на работа - Делта воздушни линии - Постер за патување на „Гроздобер авиокомпанија“ од Даниел Ц. Свиниј C.1971 - Мастер Арт Печ

Волт Дизни Светот на Флорида - Прва година на работа - Делта воздушни линии - Постер за патување на „Гроздобер авиокомпанија“

DEN 504.00

Количина на стоки
Тековен

We use a Premium Eco-Friendly Paper - Forest Stewardship Council (FSC) certified by the Rainforest Alliance - Certified sourcing by Sustainable Forestry Initiative (SFI) - Made with Total Chlorine Free (TCF) and Elemental Chlorine Free (ECF) virgin fiber content - 10% пост-потрошувач-Процес на хлор без хлор (PCF) и влакна без лигнин-произведени под алкални (без киселина) услови за зголемена долговечност Светла бела супер мазна финиш обложена хартија. Залиха на хартија во тешка категорија - дебела 9 милји (216 GSM). Севкупна големина на печатење : 9in x 12in. Сликата исто така е достапна како ликовна уметност отпечатоци на тешка категорија мат хартија Премиум бамбус влакна сатен платно Премиум ориз хартија и природни ткаенини (свила - органско платно - и коноп). We use a Premium Eco-Friendly Paper - Forest Stewardship Council (FSC) certified by the Rainforest Alliance - Certified sourcing by Sustainable Forestry Initiative (SFI) - Made with Total Chlorine Free (TCF) and Elemental Chlorine Free (ECF) virgin fiber content - 10% пост-потрошувач-Процес на хлор без хлор (PCF) и влакна без лигнин-произведени под алкални (без киселина) услови за зголемена долговечност. Светла бела супер мазна финиш обложена хартија. Залиха на хартија во тешка категорија - дебела 9 милји (216 GSM). Севкупна големина на печатење : 9in x 12in. Сликата исто така е достапна како ликовна уметност отпечатоци на тешка категорија мат хартија Премиум бамбус влакна сатен платно Премиум ориз хартија и природни ткаенини (свила - органско платно - и коноп).

Други карактеристики

Најдобри понуди