.

.

Фотографија на историски производи: Сатоимо таро компир со растение расте во позадина, земјоделство, Јапонија, C1830

Фотографија на историски производи: Сатоимо таро компир со растение расте во позадина, земјоделство, Јапонија, C1830

DEN 1172.80

Количина на стоки
Тековен

8x12 инчен фотографски принт од висококвалитетно скенирање на оригиналот Фото : Сатоимо таро компир со растение расте во позадина, земјоделство, Јапонија, C1830 Белешка : Некои слики може да имаат бели шипки на страните или на врвот, ако оригиналната слика не е во согласност со димензиите од 8x12. Извор : Библиотека на Конгрес, Вашингтон, Д.

Други карактеристики

Најдобри понуди