.

.

Муслиманска молитвена капа, црна/бела муслиманска молитва Куфи Хат исламска молитва капаче за глава, муслиманска вез за сонце, молитвена капа за глава за ислам Рам?

Муслиманска молитвена капа, црна/бела муслиманска молитва Куфи Хат исламска молитва капаче за глава, муслиманска вез за сонце, молитвена

DEN 140.64

Количина на стоки
Тековен

【5 големини по избор】 Пет мерење на главата се достапни за вас Тие се 56 см/22in; 57 см/22.4in; 58 см/22,8in; 59см/23.2in; 60см/23,6in (по избор). Може да се изберат и 2 бои, бели и црни. Можете да изберете што сакате. Design Дизајн на вентилација】 Избегнувајте ја областа за контакт на врвот, така што има доволно простор за вентилација. Секој отвор е фиксиран со технологија за везови. Овој дизајн го прави овој производ не само што има функција на вентилација, туку може да го зголеми својот животен век. 【Премиум материјал】 Везената муслиманска капа е изработена од квалитетен полиестер-мешана памучна крпа, пријателска за кожата, со удобна текстура и дишење. Поседувајте удобна текстура и чувство на главата. 【Единствен дизајн】 Усвојувајте ладен и дишечки дизајн, капа со везови со шема, поседуваат различни ленти и типови на линии. Шапката може да се носи до главата кога е потребно.

Други карактеристики

Color:
White/Black(Optional)
Head Measurement:
56cm/22in ; 57cm/22.4in ; 58cm/22.8in ; 59cm/23.2in ;60cm/23.6in (Optional)
Material:
Polyester-Mixed Cotton Cloth
Seasons:
Spring/Summer/Autumn
 :
Package List:
1 x Hat:

Најдобри понуди