.

.

Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition

Call of Duty: Black Ops 4 Pro Edition

DEN 352.00

Количина на стоки
Тековен

Телеграф - „Несомнено најдобриот борбен ројал“ Дневна starвезда - „Вистинска пресвртница во франшизата„ Повик на должност “. Франшиза Call of Duty. Повик на должност : Black Ops 4 Pro Edition вклучува Call of Duty : Black Ops 4 Game, Black Ops Pass*, Steelbook, Pop Socket, 10 специјализирани закрпи, 3 зомби инспирирани од колекционерски уметнички картички 1.100 Call of Duty Класифицирани поени, искуство со зомби достапно на лансирање. Call of Duty : Black Ops четири испорачува три различни начини на игра - мултиплеер, зомби и затемнување. Call of Duty : Black Ops Четири мултиплеер ја креваат бар, испорачувајќи највозбудливо искуство уште со А со А со А со А со А со А со А со А со А со А со А со А со А со А со А. Фокусирајте се на тактичка, основана игра и избор на играчи. Специјалистите се враќаат на голем начин : тие имаат комбинација на нови и повторно замислени специјалисти, сите имаат различни борбени профили и способности. Call of Duty : Black Ops четири испорачува најголем ден Една зомби кои нудат некогаш со три целосни искуства на лансирање : ix, патување на очај и крв на мртвите. Blackout е прослава на заедницата на Black Ops, воведувајќи сосема нов режим на Battle Royale, каде што можете да играте како омилени ликови и битка преку поставки од универзумот на Black Ops во целокупно искуство за опстанок и елиминација. Call of Duty : Black Ops 4 Pro Edition вклучува Call of Duty : Black Ops 4 Game Black Ops Pass* Steelbook Pop Socket 10 специјализирани закрпи 3 зомби инспирирани колекционерски уметнички картички 1.100 Call of Duty Point Содржината на повик за повик на должност " *Содржината на црните опции (BOP) не е конечна, е предмет на промена и може да не ги вклучи сите содржини што може да се преземаат достапни за играта. Содржината на BOP може да не биде достапна во сите земји, и цените и Датумите за ослободување може да варираат според платформата. Содржината на БОП треба да се преземе само од продавницата во играта само; не купувајте одделно, или повторно ќе ви наплатат.

Други карактеристики

Најдобри понуди