.

.

Бесконечна плејлиста на Ник и Нора - 11 X17 Оригинален промо филм Постер нане М ...

Бесконечна плејлиста на Ник и Нора - 11 X17 Оригинален промо филм Постер нане М ...

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен Оригинален постер за филм - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Ако Д/С или ДС во титулата значи дека постерот е двострана. Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен. Оригинален постер за филм - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Ако Д/С или ДС во титулата значи дека постерот е двострана.

Други карактеристики

Најдобри понуди