.

.

Куќите во октомври изградија 11 „X17“ Оригинален промо филм Постер 2014 Ноќта на вештерките

Куќите во октомври изградија 11 „X17“ Оригинален промо филм Постер 2014 Ноќта на вештерките

DEN 479.84

Количина на стоки
Тековен

Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен Оригинален промо постер - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Постерите се од филмски студија и големини се приближни. Постерот е во состојба на нане. Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен. Оригинален промо постер - не препечатување. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Постерите се од филмски студија и големини се приближни. Постерот е во состојба на нане. Оригинален постер за промо филм - состојба на нане и валани. Многу редок постер.

Други карактеристики

Најдобри понуди