.

.

Дизни е брчки во време - 13,5 x20 D/s Оригинален промо филм Постер Ретка 2018 Опра

Дизни е брчки во време - 13,5 x20 D/s Оригинален промо филм Постер Ретка 2018 Опра

DEN 239.84

Количина на стоки
Тековен

Скала за оценување : Нане, во близина на нане, многу добро, фер и сиромашен Оригиналниот постер за промо филм - не е препечатување - големини се приближни. Постерите доаѓаат валани во пластичен ракав и се испорачуваат во цврста картонска цевка. Ако D/S или DS е во насловот, тоа значи дека постерот е двострана. Постерот е во состојба на нане. Ова е мини оригинален промотивен постер за филмот А брчки во времето (2018). Постерот е двострана со различна слика од секоја страна. Списокот е за 1 постер. Постерот мери приближно 13,5 "x 20" и е во состојба на нане.

Други карактеристики

Најдобри понуди