.

.

АДИГАРАУТО 2733 Вентилатор За Ладење На Моторот Компатибилен Со Форд Е-150/Е-250/Е-350/Ф-150/Ф-250/Ф-350 1982-1986 Меркур Капри, 1983-1995 Форд Мустангот, 1984-1986 ФОРД ООД, 1988-1996 Форд Бронко

АДИГАРАУТО 2733 Вентилатор За Ладење На Моторот Компатибилен Со Форд Е-150/Е-250/Е-350/Ф-150/Ф-250/Ф-350 1982-1986 Меркур Капри,

DEN 575.84

Количина на стоки
Тековен

ДОЏ Д150 ПИКАП 1991 ДОЏ Д250 ПИКАП 1991. ДОЏ РАМЧАРГЕР 1991. ДОЏ W150 ПИКАП 1991. ДОЏ W250 ПИКАП 1991. ФОРД БРОНКО 1987-1996. ФОРД КЛУБ ВАГОН 1995-1996. Форд Е-150 1987-1996. Форд Е-250 1987-1996. Форд Е-350 1988-1996. ФОРД ЕКОНОЛИН супер ДОЛЖНОСТ 1996. Форд Ф-150 1987-1996. Форд Ф-200 1987-1991. Форд Ф-250 1987-1997. Форд Ф-350 1988-1997. Форд ООД 1984-1985. Форд мустангот 1983-1994. МЕРКУР КАПРИ 1982-1986. 1 Парче Врвна Спојка На Вентилаторот за Ладење На Моторот. Quadge вклучува q - 1 x Вентилатор За Ладење На Моторот спојката. - Конструиран со користење на високо издржливи метални материјали, овозможувајќи супериорно ладење под високи топлински услови. - Дизајниран и произведен за директно замена на ое делови за правилно вклопување и усогласување. - Секој производ има 12-месечна гаранција. Ние се обидуваме да обезбедиме квалитетни производи и услуги за нашите клиенти. - Ве Молиме проверете го описот или користете ја годината,направете,модел во Системот За Филтрирање Во горниот лев агол за да ја потврдите компатибилноста. Quadge вклучува q - 1 x Вентилатор За Ладење На Моторот спојката. - Конструиран со користење на високо издржливи метални материјали, овозможувајќи супериорно ладење под високи топлински услови. - Дизајниран и произведен за директно замена на ое делови за правилно вклопување и усогласување. - Секој производ има 12-месечна гаранција. Ние се обидуваме да обезбедиме квалитетни производи и услуги за нашите клиенти.

Други карактеристики

Најдобри понуди