.

.

КОМП Камери 26926-12 Трка Улица 1.320 ОД Двојна Извори; 1.835 Инсталирана Висина; 12 Извори

КОМП Камери 26926-12 Трка Улица 1.320 ОД Двојна Извори; 1.835 Инсталирана Висина; 12 Извори

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Традиционален Дизајн На Пружини На Вентили Не-Заострена Форма Полесни Оптоварувања на Седиштето и Максимално Подигнување Идеални за Хидраулични Рамни Брегасти Вратила Традиционален Пролетен Дизајн-Две "Единечни Пружини" еден во друг за дополнително Оптоварување На Седиштето и Макс лифт Не-Заострена Форма Потешки оптоварувања на Седиштето и Максимално подигнување од Пружините Со Еден Вентил Идеални за Цврста Рамна Тапа, Хидрауличен Валјак и помалку агресивни Цврсти Ролери Брегасти Вратила. Традиционален Пролетен Дизајн-Три "Единечни Пружини" еден во друг за Големо Оптоварување на Седиштето и Макс Лифт Не-Заострени Облик Тешки товари На Седиштето и Макс лифт Идеален За Цврсти Ролери Брегасти Вратила. Модерен Дизајн На Пружина Заострена Форма Светло До Умерени Оптоварувања на Седиштето И максимално подигнување Идеално За Хидраулични/Цврсти Рамни И Хидраулични Камери Со Ролери Повисоки ВРТЕЖИ во МИНУТА, Ги Елиминира Хармониците, Подобра Дисипација на Топлина, Подолг Животен Век. Пробив Пролет Дизајн Заострена Форма Умерена До Тешки Товари на Седиштето И максимално подигнување Идеален За Цврсти Рамни, Хидраулични Валјаци И Камери Со Цврсти Валјаци Повисоки ВРТЕЖИ во МИНУТА, Најдобра Амортизација На Природна Фреквенција, Суперфинална Површина, Најдобра Дисипација на Топлина, Најдолг Животен Век. Внимателно ракувајте со пружините. Никогаш не ставајте во менгеме, фатете со клешти или удирајте ги со чекан. Ова ќе ја оштети површината на пружината, што ќе предизвика нејзино откажување. Кога одвојувате двојни или тројни пружини, користете само издржлив пластичен предмет што не може да и наштети на испуканата површина на пружината. Пружините на вентилите се испраќаат со превентивна обвивка од ' рѓа што треба да остане на пружината во текот на склопувањето на моторот. Не чистете ги изворите со кисели или испарувачки средства за чистење. Ова предизвикува брзо сушење и промовира формирање на ' рѓа на површината, што може да предизвика катастрофални неуспеси. КОМП Камерите се совпаѓаат со секој сет на пружини за конзистентност на оптоварувањето. Варијансата од 10% е прифатлива за новите извори. При проверка на оптоварувањата на пружината на тестер за оптоварување измерете ја и забележете ја дебелината на држачот каде што седи надворешната пружина. Соберете го држачот на пружината и ставете го на основата на пролетната проверка. Компресирајте ја пружината до саканата инсталирана висина. Ова е мерење помеѓу горниот дел на пружината (на долната страна на држачот каде што седи надворешната пружина) и дното на пружината на основата. Пред да ја инсталирате пружината на главите на цилиндерот, проверете ја инсталираната висина на пружината. Ова е растојанието од дното на држачот до површината каде што пружината лежи на главата. Прво, инсталирајте го вентилот во водичот, а потоа инсталирајте ги бравите на држачот и вентилот. Цврсто повлечете го држачот на бравите на вентилот додека го држите склопот на вентилот стабилно. Измерете го растојанието помеѓу пролетното седиште и надворешниот чекор на држачот користејќи го вашиот микрометар за висина (дел #4928 или #4929). Откако ќе ги измерите сите вентили, пронајдете ја најкратката висина. Ова ќе стане инсталирана висина на пружината на вашите глави. Ако вашата комбинација вклучува двојно или тројно пролетно собрание, ќе биде неопходно да се овозможи внатрешните чекори на држачот. Тогаш ќе биде неопходно да се користат шими за да се добие најкратката инсталирана висина ( ● .

Други карактеристики

Најдобри понуди