.

.

5 парчиња Г3/8 Во Филтер За Довод На Компресор За воздух Пригушувач На Бучава Придушувач Додатоци За Компресор За Воздух 16мм За Директно Поврзување И компресор за во?

5 парчиња Г3/8 Во Филтер За Довод На Компресор За воздух Пригушувач На Бучава Придушувач Додатоци За Компресор За Воздух 16мм За Директно Поврзување

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Надворешен дијаметар на конецот : 16 мм / 0,6 инчи, големина : околу 60 х 33 мм / 2,4 х 1,3 инчи, конец : Г3 / 8ин Придушувачот на воздушниот компресор е изработен од висококвалитетна црна инженерска пластика, која е цврста и издржлива. Пригушувачот може да ја намали бучавата на компресорот за воздух на работа и е погоден за директно поврзување и компресор за воздух. Одлична изработка, може совршено да го замени стариот или оштетениот, значително подобрување на ефикасноста на компресорот за воздух. Ние се стремиме да ви обезбедиме висококвалитетна и удобна услуга. Добредојдени сте да не контактирате доколку имате некаков проблем во врска со нашиот производ, ние ќе ви дадеме задоволителен одговор. Надворешен дијаметар на конецот : 16 мм / 0,6 инчи, големина : околу 60 х 33 мм / 2,4 х 1,3 инчи, конец : Г3 / 8ин. Придушувачот на воздушниот компресор е изработен од висококвалитетна црна инженерска пластика, која е цврста и издржлива. Пригушувачот може да ја намали бучавата на компресорот за воздух на работа и е погоден за директно поврзување и компресор за воздух.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand new
Item Type:
Noise Muffler
Thread Outer Diameter:
Approx. 16mm / 0.6in
Size:
Approx. 60 x 33mm / 2.4 x 1.3in
Thread:
G3/8in
Material:
Black Engineering Plastic
Package List:
5 x Noise Muffler:

Најдобри понуди