.

.

ЕДНОНАСОЧНА струја 5, 5х2, 1мм Полнач За Автомобил 12в 12-Волти 24В 24-Волти Запалка За Напојување Адаптер За Напојување Кабел Со Прекинувач Копче За АВТОМОБИЛ Камион АВТ?

ЕДНОНАСОЧНА струја 5, 5х2, 1мм Полнач За Автомобил 12в 12-Волти 24В 24-Волти Запалка За Напојување Адаптер За Напојување Кабел Со Прекинувач Копче

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

●Висококвалитетен Полнач●кабелот за напојување на запалката Е спецификации на приклучокот за ПОЛНЕЊЕ со ЕДНОНАСОЧНА СТРУЈА 5,5 х 2,1 мм Напојувајте го вашиот уред од 12 Волти од отворот за Запалка За Автомобил. €Високи Перформанси Q кабелот за адаптер за запалка користи abs пластично куќиште Висококвалитетна чиста бакарна жица. Висок квалитет со прецизно лемење. Безбеден и сигурен. ●Мултифункционален ● Универзална Употреба За Монитор / Камера / ВИДЕО НАДЗОР / ЛЕР. Можете исто така да го приклучите вашиот компресор за воздух, 12v фрижидер, Сопирачки, CPAP машина, ДВД плеер, пумпа на машкиот конектор. ●Запалка Со Прекинувач ● кабелот За напојување На запалката, со прекинувач и индикаторско светло. И вграден заменлив осигурувач од 3 Засилувачи за заштита на електричното коло на вашиот автомобил и вашиот уред. Е-гаранција ако Не сте задоволни со нашиот производ што го добивте, можете да ни испраќате е-пошта во секое време. Ние ќе ви одговориме веднаш и ќе ви помогнеме да го решите вашиот проблем. ●Висококвалитетен Полнач●кабелот за напојување на запалката Е спецификации на приклучокот за ПОЛНЕЊЕ со ЕДНОНАСОЧНА СТРУЈА 5,5 х 2,1 мм. Напојувајте го вашиот уред од 12 Волти од отворот за Запалка За Автомобил. €Високи Перформанси Q кабелот за адаптер за запалка користи abs пластично куќиште Висококвалитетна чиста бакарна жица.

Други карактеристики

Најдобри понуди