.

.

ФДИТ решетка од морков од морков, силиконски торта мувла зеленчук француски мувла чоколаден мувла ароматерапија свеќа за печење кујна дома обликување и материјал?

ФДИТ решетка од морков од морков, силиконски торта мувла зеленчук француски мувла чоколаден мувла ароматерапија свеќа за печење кујна

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

【Висококвалитетни материјали】 Органски силиконски материјал на храна, силиконскиот калап е мек, еднократно, не-стабилно и лесно се олупи 【Висококвалитетни материјали】 Органски силиконски материјал на храна, силиконскиот калап е мек, еднократно, не-стабилно и лесно се олупи. 【Лесно за чистење】 Калапот е лесен за ракување, лесен за чистење и може да се стави во машината за миење садови и фрижидерот. 【Висока отпорност на температура】 Висока и ниска отпорност на температура, чоколадниот мувла може да работи на температури од 40 ° F + 500 ° F. 【Безбедност】 Силиконските калапи се лесни за чистење, безбедни, без загадување и еколошки за употреба. 【Пријавете се на】 погодни за колачи, фуди, сируп, чоколадо, коцки мраз и други предмети. Карактеристики : 1. Органски силиконски материјал со храна, силиконскиот калап е мек, еднократно, нечистотии и лесен за олупеност. Висока и ниска отпорност на температура, чоколадниот мувла може да работи на температури од 40 ° F + 500 ° F. Калапот е лесен за ракување, лесен за чистење и може да се стави во машината за миење садови и фрижидерот. Погодно за колачи, фудж, сируп, чоколадо, коцки мраз и други предмети.

Други карактеристики

Item Type:
Silicone Mold
Material:
Silicone
Weight:
Approx. 126g / 4.4oz
Product Size:
Approx. 170x20x295mm / 6.7x0.8x11.6in 
Package List:
1 x Silicone Mold :
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Најдобри понуди