.

.

Викаски најголемиот дел од плишани играчки Масовни плишки 100 поставени кукли зглобови пластични кукли додатоци меки играчки што прават екстремитети и главни спое?

Викаски најголемиот дел од плишани играчки Масовни плишки 100 поставени кукли зглобови пластични кукли додатоци меки играчки што прават

DEN 191.52

Количина на стоки
Тековен

Лесен за употреба : Совршен додаток на кукли за да им се овозможи да имаат животни движења; Овие зглобови ќе ви помогнат да креирате подвижни екстремитети на вашите креации за производство на кукли, да ги поврзете екстремитетите за да се движите и да останете на место Овие зглобови ќе ви помогнат да креирате подвижни екстремитети на вашите креации за производство на кукли. Овозможува споени кукли. Ги поврзува екстремитетите за да се движат и да останат на место. Произведен од квалитетен пластичен материјал, многу издржлив и практичен. Се користи за кадифен играчка, играчка за миленичиња, како што е мечето, така што вратот, раката и ногата на играчката може да ротираат 360 степени флексибилно. Подарок за овие луѓе кои прават занаети. Широка апликација : Се користи за кадифен играчка, мемориска мечка, играчка за миленичиња, како што е мечето, така што вратот, раката и ногата на играчката може флексибилно да ротираат 360 степени. : Јасни зглобови на кукли се изработени од пластика со добар квалитет и издржливи. Зглобовите на кукли работеа совршено за вашите мали кукли. Лесен за употреба : Совршен додаток на кукли за да им се овозможи да имаат животни движења; Овие зглобови ќе ви помогнат да креирате подвижни екстремитети на вашите креации за производство на кукли, да ги поврзете екстремитетите за да се движите и да останете на место. Овие зглобови ќе ви помогнат да креирате подвижни екстремитети на вашите креации за производство на кукли. Овозможува споени кукли. Ги поврзува екстремитетите за да се движат и да останат на место. Произведен од квалитетен пластичен материјал, многу издржлив и практичен. Се користи за кадифен играчка, играчка за миленичиња, како што е мечето, така што вратот, раката и ногата на играчката може да ротираат 360 степени флексибилно. Подарок за овие луѓе кои прават занаети. Широка апликација : Се користи за кадифен играчка, мемориска мечка, играчка за миленичиња, како што е мечето, така што вратот, раката и ногата на играчката може флексибилно да ротираат 360 степени.

Други карактеристики

Најдобри понуди