.

.

Mino Washi Јапонски торадиционален Каиши ППАПЕР 30 листови обична хартија Каиши на јапонски разнобојни јузен хартија со сладок избор [жолта], 5,7 x 6,9 инчи

Mino Washi Јапонски торадиционален Каиши ППАПЕР 30 листови обична хартија Каиши на јапонски разнобојни јузен хартија со сладок избор [жолта],

DEN 219.20

Количина на стоки
Тековен

Каиши е хартијата што се користи во јапонската церемонија на чај и се користи при јадење слатки и ја брише устата на сад Јапонската хартија се користи и се прави со традиционален метод на производство на Мино. Јапонската хартија, која има добра хигроскопичност и мека текстура, долго време ја сакаа јапонскиот народ, и се користи не само во церемонијата на чај, туку и како меморандум и така натаму. Доаѓа во торба направена од прекрасна хартија Јузен Чиогами и доаѓа со сладок избор. Адвокатот на Јузен е избрана. Не можете да ја изберете шемата на Јузен Чиогами. 175x145mm / 6,9x5.7inch / 30sheets. Направено во Јапонија. Каиши е хартијата што се користи во јапонската церемонија на чај и се користи при јадење слатки и ја брише устата на сад. Јапонската хартија се користи и се прави со традиционален метод на производство на Мино. Јапонската хартија, која има добра хигроскопичност и мека текстура, долго време ја сакаа јапонскиот народ, и се користи не само во церемонијата на чај, туку и како меморандум и така натаму. Доаѓа во торба направена од прекрасна хартија Јузен Чиогами и доаѓа со сладок избор.

Други карактеристики

Најдобри понуди