.

.

PLPLAAOO 4 дупки за дупки, преносен десктоп дупки, 10 страници со скала за хранење обележување на отвор за отвор од 7 мм, регулатива за десктоп дупка, за училиште, канцелар?

PLPLAAOO 4 дупки за дупки, преносен десктоп дупки, 10 страници со скала за хранење обележување на отвор за отвор од 7 мм, регулатива за десктоп

DEN 340.32

Количина на стоки
Тековен

【10 страници за хранење】 Панчарот за десктоп Панч може да удри до 10 листови хартија истовремено, лесен за ракување и да ги задоволи вашите дневни потреби за канцеларија Aper Објавувач од 7 мм】 Панч за хартија за хартија е порозна улога на хартија за хартија, со отвор од 7 мм, растојанието од дупката може да се прилагоди, обезбедувајќи различни барања за врзување, дупката за дупки е погоден за обврзувачка работа во различни ситуации. 【Трајлив материјал】 Панч на дупките од 4 прстени е независно склопување на сечилото, изработено од челик и железо и пластика, со инцизивно сечило, силен и издржлив, едноставен дизајн, лесен за употреба, заштеда на време и заштеда на труд, лесен за удирање. 【Опсег на апликација】 : Панчарот за хартија од 4 дупки е погоден за сите видови на складирање на хартија за документи, погоден за канцеларија, дом, училиште. Може да се користи за правење картички, сноп -книги, DIY, занаетчиство. 【Означување на скала】 Телото на Planner Dunch Puncher има обележување на скала, што е погодно за позиционирање на главата на секачот и дупката за удирање, едноставна работа и лесна за употреба. Безбедно, конзистентно работење. 【10 страници за хранење】 Панчарот за десктоп Панч може да удри до 10 листови хартија истовремено, лесен за ракување и да ги задоволи вашите дневни потреби за канцеларија. Aper Објавувач од 7 мм】 Панч за хартија за хартија е порозна улога на хартија за хартија, со отвор од 7 мм, растојанието од дупката може да се прилагоди, обезбедувајќи различни барања за врзување, дупката за дупки е погоден за обврзувачка работа во различни ситуации. 【Трајлив материјал】 Панч на дупките од 4 прстени е независно склопување на сечилото, изработено од челик и железо и пластика, со инцизивно сечило, силен и издржлив, едноставен дизајн, лесен за употреба, заштеда на време и заштеда на труд, лесен за удирање.

Други карактеристики

Item Type:
4 Hole Paper Puncher
Material:
Steel, Iron, Plastic
Paper Feed:
10 Sheets
Hole Diameter:
Approx. 7mm / 0.3in
Feeding Depth:
Approx. 12mm / 0.5in
Product Size:
Approx. 6.5 x 28.7 x 4.6cm / 2.6 x 11.3 x 1.8in
Package List:
1 x 4 Hole Paper Puncher
Note:
1. If the cutter core cannot be returned, observe whether there is any debris jam, and the debris can be taken out.2. Do not repeat the hole punching, to avoid paper jams and cause the punching core not to return to its place.

Најдобри понуди