.

.

Алатка во форма на јајца што може да се повлече преносен мини за завиткување на коверти за букви со дупки за приврзоци 3 пакети уметности и занаети за деца на возрас?

Алатка во форма на јајца што може да се повлече преносен мини за завиткување на коверти за букви со дупки за приврзоци 3 пакети

DEN 81.92

Количина на стоки
Тековен

Мала и удобна : Кутијата има дизајн во форма на јајца, кој е креативен и симпатичен На неа има дупка за приложување на приврзок како декоративен. 3 парчиња : 3 по пакет. Секоја големина е 1,18*2,36 инчи. Мал и лесен, можете да го земете насекаде. Повлекување : Кога не го држите, повлечете го во куќиштето. Но, е остар, ве молиме бидете внимателни кога го користите. Широка апликација : Како отвор за торби, погоден за отворање пошта, коверти, букви или лента за сечење на кутии. Може да се користи и како алатка за сечење на отворено мини за да го ставите во џебот додека кампувате. Премиум материјал : Случајот е изработен од ABS пластичен материјал со финиш, лесен за задржување и употреба. Направено е од не'рѓосувачки челик, кој е силен и не е лесен. Мала и удобна : Кутијата има дизајн во форма на јајца, кој е креативен и симпатичен. На неа има дупка за приложување на приврзок како декоративен. 3 парчиња : 3 по пакет. Секоја големина е 1,18*2,36 инчи. Мал и лесен, можете да го земете насекаде. Повлекување : Кога не го држите, повлечете го во куќиштето. Но, е остар, ве молиме бидете внимателни кога го користите. Широка апликација : Како отвор за торби, погоден за отворање пошта, коверти, букви или лента за сечење на кутии. Може да се користи и како алатка за сечење на отворено мини за да го ставите во џебот додека кампувате.

Други карактеристики

Size:
1.18*2.36 inches
Material:
ABS plastic sheet, stainless steel
Weight:
10g/pc
Color:
as pictured
Package Included:
3PC utility :
notes:
We believe you will like our products, but if you have any questions, please feel to contact us, we will definitely provide you with a satisfactory solution within 24 hours. :

Најдобри понуди