.

.

Сапунски калапи за правење сапун, дрвен калап со силиконски сад се топи и истурете или ладен процес, леб од сапун од леб со секач со силиконски кутија, чистач на не'р?

Сапунски калапи за правење сапун, дрвен калап со силиконски сад се топи и истурете или ладен процес, леб од сапун од леб со секач

DEN 356.64

Количина на стоки
Тековен

Сјајниот изглед : Дрвената кутија му овозможува на сапунот да ја задржи својата форма и да се излади побавно за помазен изглед Силиконски калап за тост од дрвена кутија со секач за сапун од бран. Силиконски материјал : Сечење сапун е изработено од висококвалитетен силиконски материјал, кој е издржлив и погоден за правење сапун, торта, сладолед, чоколадо, итн. Едноставно демонирање : силиконот е исклучително флексибилен, сапунот може лесно да се отстрани без сите зацврстување и Многу е лесно да се смири. Применливи сценарија : Алатките за сапун за занаетчиски производи за DIY се безбедни за употреба во микробранова, фрижидер, замрзнувач и машина за миење садови за ваша погодност. Совршен подарок : Дури и ако сте почетник, лесно е да го направите вашиот уникатен сапун дома и да им го дадете на пријателите како софистициран роденден или Божиќен подарок. Сјајниот изглед : Дрвената кутија му овозможува на сапунот да ја задржи својата форма и да се излади побавно за помазен изглед. Силиконски калап за тост од дрвена кутија со секач за сапун од бран. Силиконски материјал : Сечење сапун е изработено од висококвалитетен силиконски материјал, кој е издржлив и погоден за правење сапун, торта, сладолед, чоколадо, итн. Едноставно демонирање : силиконот е исклучително флексибилен, сапунот може лесно да се отстрани без сите зацврстување и Многу е лесно да се смири.

Други карактеристики

Item Type:
 Soap Cutter
Material:
Pine, Metal, Silicone
Use:
DIY Soap
Size:
Approx. 7.5 x 7.5 x 17cm / 3.0 x 3.0 x 6.7in, Approx. 12 x 18.5cm / 4.7 x 7.3in
Package List:
1 x Wooden Box 1 x Silicone Mold 1 x Soap Cutter Knife

Најдобри понуди