.

.

Фавомото азбука Восок заптивка за печатење на свадби за свадби за книги за запишување марки за запишување на книги гроздобер восок заптивка за печатење свадба вос?

Фавомото азбука Восок заптивка за печатење на свадби за свадби за книги за запишување марки за запишување на книги гроздобер восок заптивка

DEN 132.64

Количина на стоки
Тековен

Партии за марки за деца : Декорација на куќи и украси за забави Иако восочниот печат е само украс, печатот го покажува вашето внимание и почит. Восок Прес : Отстранлива глава за заптивка за лесна инсталација или замена на различни заптивки. Глави за печатење на восочен печат : Овој стап за запечатување восок е исто така совршен начин за персонализирање на рачно изработени картички и букви. Печатот може да се примени на коверти, покани, картички за пакети за вино, важни документи. DIY восок заптивка : Печат на восок : Персона буквата шема на восок е јасна, мазна и светла, не е лесна за носење, може да биде за некое време. Покани печат за печат : свадба, роденденска забава, празник, Божиќ или какви било настани за славење. Партии за марки за деца : Декорација на куќи и украси за забави. Иако восочниот печат е само украс, печатот го покажува вашето внимание и почит. Восок Прес : Отстранлива глава за заптивка за лесна инсталација или замена на различни заптивки. Глави за печатење на восочен печат : Овој стап за запечатување восок е исто така совршен начин за персонализирање на рачно изработени картички и букви. Печатот може да се примени на коверти, покани, картички за пакети за вино, важни документи. DIY восок заптивка : Печат на восок : Персона буквата шема на восок е јасна, мазна и светла, не е лесна за носење, може да биде за некое време. Покани печат за печат : свадба, роденденска забава, празник, Божиќ или какви било настани за славење. Список на пакети 1 x Карактеристики за запечатување на восок Карактеристики - Одличен комплет за запечатување восок за занаети за правење занаети и комплет за печатење на печатот за печатење на печатот за печатење на пликови за печатење на восок.

Други карактеристики

Најдобри понуди