.

.

Водич за пилинг табла, алатки за хартија за деривативни хартиени решетки за ликвидација на ликвидација 20 корени игла плоча занаетчиско дете DIY решетка алатка за мр?

Водич за пилинг табла, алатки за хартија за деривативни хартиени решетки за ликвидација на ликвидација 20 корени игла плоча

DEN 111.84

Количина на стоки
Тековен

Висококвалитетни материјали : Користење на ABS материјал, еколошки, нетоксичен, безопасен, здрав и издржлив Носење мала фиока : Користете висококвалитетни игли за челик, не-ветрови и нелизга. Креативна мала фиока за лесно складирање и отстранување на игли. Дизајн на облик на хартија : Дизајн на форма на водач на хартија со жлебови на дното може да постави упатства за хартија со различни големини. Одлични перформанси : Прецизно изработена челична игла има мазна површина, без закопчиња и е безбедна и сигурна. Услуга за квалитет : 100% гаранција за квалитет и безбедност. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не навреме, ние ќе ви обезбедиме услуга со најдобар квалитет, можете да бидете сигурни да купувате и користите. Висококвалитетни материјали : Користење на ABS материјал, еколошки, нетоксичен, безопасен, здрав и издржлив. Носење мала фиока : Користете висококвалитетни игли за челик, не-ветрови и нелизга. Креативна мала фиока за лесно складирање и отстранување на игли. Дизајн на облик на хартија : Дизајн на форма на водач на хартија со жлебови на дното може да постави упатства за хартија со различни големини. Одлични перформанси : Прецизно изработена челична игла има мазна површина, без закопчиња и е безбедна и сигурна. Услуга за квалитет : 100% гаранција за квалитет и безбедност. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не навреме, ние ќе ви обезбедиме услуга со најдобар квалитет, можете да бидете сигурни да купувате и користите.

Други карактеристики

Најдобри понуди