.

.

Nuobesty 2 парчиња украсување на Xmas дрво восочна картичка занаетчиска лепило за снегулка без рачки за коверти и убави уметности, замена на свадбата Ретро дизајн, Ноќта ?

Nuobesty 2 парчиња украсување на Xmas дрво восочна картичка занаетчиска лепило за снегулка без рачки за коверти и убави уметности,

DEN 1211.20

Количина на стоки
Тековен

Божиќна глава за печат на восочен печат- може да се користи како подарок за вашите пријатели, семејство и работник, доколку бараат глави за печат на печати за печатење на оган Додатоци за печат на восок- и исклучителни, можат да бидат широко користени во покани за, свадби или други настани. Печат за покана за празници-Производство со високо квалитетен материјал за легура на бакар, многу деликатен, здрав и издржлив за употреба. Печат на восок- Премиум материјал- изработен од легура материјали, оваа глава на печат се ретро и исклучителни и може да ви служи добро, не е лесен за оштетување, деформирање, избледување, безбеден за употреба. Глава за печатот на восокот- 【【Алуминиумски материјал】 Оваа весела Божиќна глава за заптивка е изработена од високо квалитетна легура, мазна и сјајна, издржлива, не-леплива, нежна и лесна за инсталирање или замена со различни глави за печат. Божиќна глава за печат на восочен печат- може да се користи како подарок за вашите пријатели, семејство и работник, доколку бараат глави за печат на печати за печатење на оган. Додатоци за печат на восок- и исклучителни, можат да бидат широко користени во покани за, свадби или други настани. Печат за покана за празници-Производство со високо квалитетен материјал за легура на бакар, многу деликатен, здрав и издржлив за употреба. Печат на восок- Премиум материјал- изработен од легура материјали, оваа глава на печат се ретро и исклучителни и може да ви служи добро, не е лесен за оштетување, деформирање, избледување, безбеден за употреба. Глава за печатот на восокот- 【【Алуминиумски материјал】 Оваа весела Божиќна глава за заптивка е изработена од високо квалитетна легура, мазна и сјајна, издржлива, не-леплива, нежна и лесна за инсталирање или замена со различни глави за печат. Пакетот вклучува Карактеристики за глави од восок од 2 x восок- можете да го работите со печат на восок од оган, лесен за инсталиран и отстранет.

Други карактеристики

Најдобри понуди