.

.

Doitool 12 парчиња плочки керамички занаети со метал карид двојно гравура за обележување легура дрво не'рѓосувачки карбид челик за гравирање на алатки алуминиумски ал?

Doitool 12 парчиња плочки керамички занаети со метал карид двојно гравура за обележување легура дрво не'рѓосувачки карбид челик за гравирање

DEN 1558.40

Количина на стоки
Тековен

Керамички гравура : Произведено е со професионална технологија за да се обезбеди производот и може да работи долго време Пенка за резба : Без разлика дали работите на дрво, метал, пластика, керамика или стакло, оваа прецизна алатка ќе ви даде прецизна способност за обележување на косата. Алатки за резба на писател : Без разлика дали работите на дрво, метал, пластика, керамика или стакло, оваа прецизна алатка ќе ви даде прецизна способност за обележување на косата. Скрипти со врвови на карбид : Скриптерот е слична големина со пенкало и можете да го држите и да го користите со помош на пенкало. Пенка за гравура на дијаманти : материјали со висок квалитет и добра занаетчиство обезбедуваат неговата издржливост и практичност. Список на пакети 12 x Карактеристики на пенкала за означување -Големина : Околу 13.39in алатка за гравура на стакло. -Којност : , Пенкало за алатки за гравура на црно. - Во споредба со линијата со молив или мастило, линијата за скрипти е јасно да се види, не е лесно избришана и точна поради неговото тенки метали за гравура на метали. -Материјал : Алатка за гравура на алуминиумска легура. - Материјалите и доброто занаетчиство ја обезбедуваат нејзината издржливост и гравура за обележување на пенкало.

Други карактеристики

Најдобри понуди