.

.

Цртан филм силиконски калап, конус сладолед форма DIY занаетчиски калап десктоп декорација украси за крајбрежни садови душеци украси за украси wallидни украси, цртан?

Цртан филм силиконски калап, конус сладолед форма DIY занаетчиски калап десктоп декорација украси за крајбрежни садови душеци украси

DEN 207.84

Количина на стоки
Тековен

Можете да ги направите вашите сопствени уметнички дела, како што се крајбрежје, душеци со чинии, украси за биро, украси на wallидови, украси за дома, итн Тој е изработен од силикон, кој има одлична еластичност, голема отпорност на солза, итн. Откако ќе се исцеди и деформира, тоа е може да се врати во својата првобитна состојба. Овие калапи се компатибилни со повеќето смоли или други материјали за леење, како што се епоксидна смола, полиестерска смола, полимерна глина, итн. Непречено внатрешноста го олеснува отстранувањето од калапот откако ќе биде целосно излечена и ја намалува потребата за сечење и полирање . Лесно за чистење, можете да користите вода за спреј или сапуница за да го исчистите калапот за да помогнете во продолжување на животот на силиконскиот калап. Можете да ги направите вашите сопствени уметнички дела, како што се крајбрежје, душеци со чинии, украси за биро, украси на wallидови, украси за дома, итн. Тој е изработен од силикон, кој има одлична еластичност, голема отпорност на солза, итн. Откако ќе се исцеди и деформира, тоа е може да се врати во својата првобитна состојба. Овие калапи се компатибилни со повеќето смоли или други материјали за леење, како што се епоксидна смола, полиестерска смола, полимерна глина, итн.

Други карактеристики

Item Type:
DIY Mold
Material:
Silicone
Product Size:
Approx. 190 x 91mm/7.5 x 3.6in
Specification:
2Pcs
Product Features:
DIY Ornaments, Soap Mold
Package List:
2 x Silicone Mold
Note:
Dimension is measured manually, and there may be slight errors due to different measurement angles.

Најдобри понуди