.

.

Sewacc 3 сетови цртеж цртежи алатки алатки за кутии комплет за везење декор, цвеќиња контејнери, со wallидни додатоци за домови пластика дијамант од вежбање на вежба DIY у?

Sewacc 3 сетови цртеж цртежи алатки алатки за кутии комплет за везење декор, цвеќиња контејнери, со wallидни додатоци за домови пластика

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Домашен wallиден декор-лесна тежина и преносна, лесна за носење и складирање Кутија за цртање со дијаманти-направени материјали за безбедна и долгогодишна употреба. Кутија за складирање за цртање на дијаманти-многу погодна за проект за уметност за цртање на дијаманти. Кутија-Помош, многу полесно ги организирате и наоѓаат вашите алатки за цртање со дијаманти. Алатка за везови-Контејнер за цртежи Diamond многу погоден за проект за цртање на дијаманти за цртање. Домашен wallиден декор-лесна тежина и преносна, лесна за носење и складирање. Кутија за цртање со дијаманти-направени материјали за безбедна и долгогодишна употреба. Кутија за складирање за цртање на дијаманти-многу погодна за проект за уметност за цртање на дијаманти. Кутија-Помош, многу полесно ги организирате и наоѓаат вашите алатки за цртање со дијаманти. Алатка за везови-Контејнер за цртежи Diamond многу погоден за проект за цртање на дијаманти за цртање. Пакетот вклучува 3 x кутија за складирање 3 x сет на карактеристики на алатката за цртање со дијаманти - Материјал : Пластика, канта за складирање на плакари за крпа. - Направени материјали за безбедни и долгогодишни алатки за употреба.

Други карактеристики

Најдобри понуди