.

.

Оракал 12 ролна лента за пренесување w/решетка за лепило винил | лента за пренесување на винил за крикут, силуета, кимо.

Оракал 12 ролна лента за пренесување w/решетка за лепило винил | лента за пренесување на винил за крикут, силуета, кимо.

DEN 543.84

Количина на стоки
Тековен

Лентата за трансфер на Oracle е премија лента за пренесување за винил дизајнирана од Оракал за конзистентност Јасна лента за пренесување е лесна за инсталирање и поставување винил на декорации за повеќе бои. Трансфер лента со мрежа ви овозможува да ги поставите графиките за лесна примена. Работи со Оракал 651, Оракал 631 и сите други сјајни и мат лепило винил. Брендиран Oratape MT80 P на лагер. Лентата за трансфер на Oracle е премија лента за пренесување за винил дизајнирана од Оракал за конзистентност. Јасна лента за пренесување е лесна за инсталирање и поставување винил на декорации за повеќе бои. Трансфер лента со мрежа ви овозможува да ги поставите графиките за лесна примена. Работи со Оракал 651, Оракал 631 и сите други сјајни и мат лепило винил. Брендиран Oratape MT80 P на лагер. Висококвалитетна оракална чиста лента за пренесување Rollsperfect за занаетчиство. Оракална чиста лента за пренесување е висококвалитетен производ дизајниран од Оракал за постојани резултати.

Други карактеристики

Најдобри понуди