.

.

Резерви за книги Coheali 5 кутии гроздобер DIY Scrapbook хартија за хартија за естетска хартија декоративна хартија материјал за DIY белешки весник на фото албум занаети гроз?

Резерви за книги Coheali 5 кутии гроздобер DIY Scrapbook хартија за хартија за естетска хартија декоративна хартија материјал за DIY белешки весник

DEN 604.80

Количина на стоки
Тековен

Листовите за хартија за книги ќе уметност и боја на сè што сакате да украсувате Добри материјали за хартија, безбедни за употреба и доволно количина може да биде долго време. Добар избор да направите хартија за позадина на DIY за вашите занаети, многу романтична атмосфера. За семејството и децата и вашите можат да си играат со нив за да ги DIY на книгата. Налепницата е лесна за залепување, може да ви донесе добро искуство. Со јасно печатење, тие можат да ви донесат добар декоративен ефект. Листовите за хартија за книги ќе уметност и боја на сè што сакате да украсувате. Добри материјали за хартија, безбедни за употреба и доволно количина може да биде долго време. Добар избор да направите хартија за позадина на DIY за вашите занаети, многу романтична атмосфера. За семејството и децата и вашите можат да си играат со нив за да ги DIY на книгата. Налепницата е лесна за залепување, може да ви донесе добро искуство. Со јасно печатење, тие можат да ви донесат добар декоративен ефект.

Други карактеристики

Најдобри понуди