.

.

Sewacc 200pcs бранови стапчиња за деца играат деца чистење сет за чистење играчки за чистење нејасни чистачи на цевки DIY Chenille Stem Chenille STEM Stembooking рачно изработени материјал?

Sewacc 200pcs бранови стапчиња за деца играат деца чистење сет за чистење играчки за чистење нејасни чистачи на цевки DIY Chenille Stem Chenille

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Занаети за чистење цевки за деца- Одлични алатки за развој на креативност и имагинација на деца Чистачи на меки цевки- Изврзувачки и за многу занаетчиски проекти. Чистач за чистење на цевки- шили стапчиња- искривени стапчиња, тоа е чудно по тоа што може слободно да се извртува и искривува. Chenille занаети занаети- стимулирајте ги вашите деца раце на способност и креативност. Chenille STEM занаетчиство- произволно свиткани искривени стебла, со добри перформанси во моделирањето. Занаети за чистење цевки за деца- Одлични алатки за развој на креативност и имагинација на деца. Чистачи на меки цевки- Изврзувачки и за многу занаетчиски проекти. Чистач за чистење на цевки- шили стапчиња- искривени стапчиња, тоа е чудно по тоа што може слободно да се извртува и искривува. Chenille занаети занаети- стимулирајте ги вашите деца раце на способност и креативност. Chenille STEM занаетчиство- произволно свиткани искривени стебла, со добри перформанси во моделирањето. Пакетот вклучува карактеристики на 200 X Twistable Stems - Одлични играчки за деца, тинејџери, мали деца да играат со забавни ленти за извртување на DIY. - Twistable, и за многу занаетчиски проекти, Chenille стебла. - Како како нивна имагинација, создавајќи бесконечна, тоа е развој на интелигенција, практична цевка за добри играчки на мозокот.

Други карактеристики

Најдобри понуди