.

.

Додатоци за нокти Sewacc Nail додатоци за плетенки за плетенки 2 парчиња за хартија за хартија налепници на brads wallидни налепници стапчиња за прицврстувачи на прицврстув?

Додатоци за нокти Sewacc Nail додатоци за плетенки за плетенки 2 парчиња за хартија за хартија налепници на brads wallидни налепници стапчиња за

DEN 163.52

Количина на стоки
Тековен

Крпа+железо Завртки- изработени од високо квалитетни материјали, издржливи и не избледени. DIY материјали- одлични додатоци за DIY за дома и деловен занаетчија. Две нозе со нозе- Практични и корисни алатки, одлични рачно изработени занаетчиски DIY занаети. Служби за нокти- пакет од 50, за да се исполни побарувачката. Хардверски решетки- Практични и корисни алатки, одлични рачно изработени материјали за DIY. Список на пакети 100 x Карактеристики на два нозе на столпчиња - Материјал : Платно+ железо - Големина : Околу 1,40x1.55in - изработен од материјали со висок квалитет, издржлив и не згаснува. - Практични и корисни алатки, одлични рачно изработени материјали за DIY. - Се користи за торби, играчки, итн., Лесен и преносен. - Пакет од 50, за да се исполни побарувачката. - Производот е во едноставен дизајн, но многу корисен и практичен. Опис на стоки Потребни се трајни столпчиња со двојно нозе? Ако е така, погледнете брзо на овие DIY мини двојни нозе.

Други карактеристики

Најдобри понуди