.

.

Алатка за кокошки за кожни на Utoolmart, дрвена рачка прилагодлива кожна раб заширање на нозови, алатка за прилагодување на кожен раб, прилагодлива алатка за шиење, за к?

Алатка за кокошки за кожни на Utoolmart, дрвена рачка прилагодлива кожна раб заширање на нозови, алатка за прилагодување на кожен

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

【Прилагодлив дизајн】 -Овој алатка за шиење на кожен раб усвојува прилагодлив дизајн, кој може лесно да достигне идеален ефект Овој кожен Гроувер е лесен за употреба, треба да го олабавите чак, да го прилагодите сечилото и да се затегнете. 【Добри персонализирани алатки】- раб за шиење на раб за давање рачно зашиена или заклучување на зашиена кожа вдлабнат изглед, со што површината на проектот е мазна. За резба или создавање вдлабнатина за шиење. 【Функција】- Алатката за кожа Groover е лесна и издржлива, разумен дизајн, лесна инсталација и лесна за одржување. Се користи за пишување, кастрење, копање жлебови за кожа затемнета од зеленчук. 【Предност】- Исклучителна со удобна рачка, преносна, нема да се чувствува уморна по долгогодишна употреба. Преносен, лесен и корисен. Можете да уживате во правењето на кожата од кожа и многу позабавно. 【Апликација】- Професионални алатки за кожни занаети, погодни за кожа затемнета од зеленчук и друга кожа со добра кожа, како што се џебни удари, душеци за маса, ремени, паричници, чанти, итн. Добар помошник за кожни занаетчии. 【Прилагодлив дизајн】 -Овој алатка за шиење на кожен раб усвојува прилагодлив дизајн, кој може лесно да достигне идеален ефект. Овој кожен Гроувер е лесен за употреба, треба да го олабавите чак, да го прилагодите сечилото и да се затегнете. 【Добри персонализирани алатки】- раб за шиење на раб за давање рачно зашиена или заклучување на зашиена кожа вдлабнат изглед, со што површината на проектот е мазна. За резба или создавање вдлабнатина за шиење. 【Функција】- Алатката за кожа Groover е лесна и издржлива, разумен дизајн, лесна инсталација и лесна за одржување. Се користи за пишување, кастрење, копање жлебови за кожа затемнета од зеленчук. 【Предност】- Исклучителна со удобна рачка, преносна, нема да се чувствува уморна по долгогодишна употреба. Преносен, лесен и корисен. Можете да уживате во правењето на кожата од кожа и многу позабавно.

Други карактеристики

Најдобри понуди