.

.

Amijoux 15 парчиња d прстен завртка за завртки, копчиња за глава на топка, 360 ° ротирачки месинг за месинг на месинг, завртки за завртки за забивање за кожени занаетчиски ?

Amijoux 15 парчиња d прстен завртка за завртки, копчиња за глава на топка, 360 ° ротирачки месинг за месинг на месинг, завртки за завртки за забивање

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Пакетот вклучува : Getе добиете 15 парчиња 360 степени ротирачки топка на главата копчиња во 3 бои Доста количина и бои за да го исполнат вашиот различен стил на занаетчиски кожен занает. Квалитетен материјал : Овие завртки за обетка се изработени од квалитетна легура на цинк, кои имаат силна отпорност на абење и отпорност на корозија. Нежните површини на занитките со Д-прстенот се удобни за допирање и бојата ќе трае долго време без да згасне. Лесна инсталација : Овие кожни занаетчиски занаети се опремени со ротирачки d прстени со 360 степени, што ги прави лесно да се инсталираат и отстранат. Само вметнете ја во претходно удрената дупка, затегнете ги завртките на основата, тогаш може да се поправи цврсто без да паднете, да ги зачувате вашите напори и времето. Забавно за DIY : Можете да ги користите овие метални копчиња за прстени за да создадете свои персонализирани додатоци, да уживате во забавата на DIY. Вметнете ги на вашите ранци или други торби за складирање, поврзете ги синџирите, правејќи ги торбите попривлечни и да се носат подобро. Широка употреба : Копчињата за глава на топката со Д прстенот може да се нанесат за да се поврзат 2 парчиња кожа заедно, исто така може да се навртуваат во појас. Месинг за занаети за кожни занаети DIY и украсни кеси, ремени, чанти, чевли, капи.

Други карактеристики

Најдобри понуди