.

.

Алатка за гравирање на накит за гравирање на накит, универзален блок за прицврстување на основата за ротација за поставување на камен, мали гравури и други прецизн?

Алатка за гравирање на накит за гравирање на накит, универзален блок за прицврстување на основата за ротација за поставување на камен,

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Флексибилно работење и може да се ротира во хемисферата од 360 степени Се користи за поставување камен, мали гравури и друга прецизна работа. Лесно за контрола и може да инсталира камена тела за поставување на прстенот, многу практично. Производството на пластични и метални материјали обезбедуваат максимална издржливост. Добро изработка, чувствителна работа, удобна и лесна за употреба. Флексибилно работење и може да се ротира во хемисферата од 360 степени. Се користи за поставување камен, мали гравури и друга прецизна работа. Лесно за контрола и може да инсталира камена тела за поставување на прстенот, многу практично. Производството на пластични и метални материјали обезбедуваат максимална издржливост. Добро изработка, чувствителна работа, удобна и лесна за употреба. Спецификација : Состојба : 100% сосема нова ставка Тип : Топка Висе граверот Алатка Материјал : Метал + Пластична употреба : Алатка за накит Погоден : За поставување накит и список со пакети за гравура : 1 x топка виз 1 x база (со додаток од 32pcs) 1 x торба на Црн додаток (12 парчиња) 1 x торба со бел додаток (12 парчиња) 4 x завртка 1 x копче 1 x хексадецимален белег на клучот Забележете дека новиот тип и стариот вид на овој производ ќе бидат испратени случајно, и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате .

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ball Vise Engraver Tool
Material:
Metal + Plastic
Usage:
Jewelry Tool
Suitable:
for jewelry setting and engraving
Package List:
1 x Ball Vise :
1 x Base (with 32pcs Accessory) :
1 x Bag of Black Accessory (12pcs) :
1 x Bag of White Accessory (12pcs) :
4 x Screw :
1 x Knob :
1 x Hex Wrench :

Најдобри понуди