.

.

Комплети за DIY комплети на Sewiroro DIY 10 парчиња за трансфер на хартија и хартија од хартија растворлива во вода, растворлива во вода за проследување на домашна шиење, со

Комплети за DIY комплети на Sewiroro DIY 10 парчиња за трансфер на хартија и хартија од хартија растворлива во вода, растворлива во

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Јаглеродна хартија : Изработено е од хартија, не е лесно да се искине или брчки, еднократно, растворливи во вода и ќе исчезнат во вода Димензии : Околу 28. Постојат пет бои на располагање : бела, сина, зелена, црвена и жолта боја. Receiveе добиете : Откако ќе купите, ќе добиете 10 пенкало за вриење на јаглеродни хартија. Методот е едноставен и многу интересен. Широк спектар на употреба : Сликарската хартија е погодна за пренесување на обрасци на крпа, хартија, дрво, кожа, керамика, метал, вез, шиење, нишка за игла, шиење ,. Совршена репродукција : Тој е многу погоден за обрасци за печатење на трансфер. Моделите копирани преку хартија за трансфер се јасни, со целосни линии. Различни бои ќе покажат различни ефекти. Јаглеродна хартија : Изработено е од хартија, не е лесно да се искине или брчки, еднократно, растворливи во вода и ќе исчезнат во вода. Димензии : Околу 28. Постојат пет бои на располагање : бела, сина, зелена, црвена и жолта боја. Receiveе добиете : Откако ќе купите, ќе добиете 10 пенкало за вриење на јаглеродни хартија. Методот е едноставен и многу интересен. Широк спектар на употреба : Сликарската хартија е погодна за пренесување на обрасци на крпа, хартија, дрво, кожа, керамика, метал, вез, шиење, нишка за игла, шиење ,.

Други карактеристики

Најдобри понуди