.

.

9 ПАРЧИЊА Бисер Половината Брош Иглички Фустан Назад Клипови Половината Затегнување Појас Кардиган Клип Џемпер Шал Клипови Украсени Безбедност Иглички Јака Брош ?

9 ПАРЧИЊА Бисер Половината Брош Иглички Фустан Назад Клипови Половината Затегнување Појас Кардиган Клип Џемпер Шал Клипови Украсени

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

Пакетот Вклучува : ќе добиете 9 бисерни иглички за брош од различни стилови, кои можат да ги задоволат вашите различни соодветни потреби и различни начини на употреба Висококвалитетен Материјал : клиповите за враќање на фустанот се изработени од висококвалитетен легиран материјал и украсени со вештачки бисери и кристал. Тој е цврст и издржлив, не е лесен за ' рѓа и корозија и може да се користи долго време. Лесен за употреба : бисерен појас за затегнување на половината може да се користи за повлекување на половината и украсување облека, капи и ранци. Прстенестиот бисерен клип може да се користи за фиксирање на кардигани и шалови. Широко Користен : клипот за џемпер од кардиган може да се користи за шалови,кардиган, џемпери, капи, фустани, јакни итн. таа е погодна за свечени и рекреативни прилики како што се запознавање, свадба, забава, работа итн. Исклучителен Дизајн : стилот на бисерни иглички за брошеви се едноставни и ретро класични.

Други карактеристики

Најдобри понуди