.

.

Заштита на тркала од тркала од 16-20инч, заштитник на тркала, Универзален раб на тркала за автомобили, сет од 4 , заштита на тркалото на легура, прстен на тркалото за ст

Заштита на тркала од тркала од 16-20инч, заштитник на тркала, Универзален раб на тркала за автомобили, сет од 4 , заштита на тркалото на легура,

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Заштитник на раб на тркала, материјал од најлонски влакна, безбедност и заштита на животната средина, цврстина и издржливост Задебелен раб на тркалото на автомобилот, комбиниран внатре и надвор, тврд и анти-триење, го заштити тркалото. Заштитникот на автомобилот е изработен од еластичен материјал што не протекува воздух и може да се расклопува и користи постојано. Гарда на раб на гуми, безбедност и заштита на животната средина, силна отпорност на влијание, цврстина и издржливост. Ефективно заштитете го центарот за тркала и избегнувајте високи трошоци за поправка. Заштита и нов изглед за максималната заштита на вашите бандажи и долгорочната издржливост лесна за примена. Заштитник на раб на тркала, материјал од најлонски влакна, безбедност и заштита на животната средина, цврстина и издржливост. Задебелен раб на тркалото на автомобилот, комбиниран внатре и надвор, тврд и анти-триење, го заштити тркалото. Заштитникот на автомобилот е изработен од еластичен материјал што не протекува воздух и може да се расклопува и користи постојано. Гарда на раб на гуми, безбедност и заштита на животната средина, силна отпорност на влијание, цврстина и издржливост. Ефективно заштитете го центарот за тркала и избегнувајте високи трошоци за поправка. Заштита и нов изглед за максималната заштита на вашите бандажи и долгорочната издржливост лесна за примена. Спецификација : Име : РИНГМАТЕРИЈА ЗА ПРОСТИНСКИ РАБОТНИЦИ : Најлонски влакна Материјал : 16 ", 17", 18 ", 19", 20 "боја : црвена, сина, бела, црна боја : Метод на повеќето модели Истабилирање : 1.

Други карактеристики

Name:
Wheel Hub Protection Ring
Material:
Nylon Fiber Material
Size:
16, 17, 18, 19, 20
Color:
Red, Blue, White, Black
Applicable:
Most Models
Installation Method:
1. Remove the tire and deflate, exposing the edge of the wheel hub.:
2. Insert the protective ring into the hub and clamp it tightly.:
3. With the help of a rubber hammer, inflate the tire while gently tapping the hub ring to make the protective ring fully fit.:
4. Install the full set of protective rings according to the above method and install them back to the original car.:
Feature:
1. The thickened nylon wheel hub of the car is combined with hard anti-friction inside and outside, which is tough and durable, and is not easy to deform.:
2. The car rim protector is made of elastic material that does not leak air, and can be disassembled and used repeatedly.:
Packing list:
Car Hub Protection Ring ×4:
hint:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Please avoid 1-3cm measurement deviation due to manual measurement. :

Најдобри понуди