.

.

Дигиталниот компресор за дигитални раце за полнење кошаркарски воздух практичен се одржува интелигентна ЛЦД пумпа рачна дисплеј велосипеди за гуми топка мини за ?

Дигиталниот компресор за дигитални раце за полнење кошаркарски воздух практичен се одржува интелигентна ЛЦД пумпа рачна дисплеј велосипеди

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

ABS + алуминиум Инфлатор на пумпа за топка- Овој рачен надувување е да се користи, давајќи ви многу погодност. Преносен компресор за воздух- пумпата за надувување е лесна за лесна и удобна за носење и складирање. УСБ-гуми надувување- лесен и преносен, овој рачен инфлатор е многу погоден за да го носите. Пумпа за топчести воздух- Иако овој рачен инфлатор е едноставен во дизајнот, толку е практично кога го користите. Електрична пумпа за топки- автомобил, велосипеди, мотоцикли, перниче за воздух, прстен за пливање, кошарка, фудбал, животна плоча, воздушен кревет и какви било играчки за надувување топки. ABS + алуминиум. Инфлатор на пумпа за топка- Овој рачен надувување е да се користи, давајќи ви многу погодност. Преносен компресор за воздух- пумпата за надувување е лесна за лесна и удобна за носење и складирање. УСБ-гуми надувување- лесен и преносен, овој рачен инфлатор е многу погоден за да го носите. Пумпа за топчести воздух- Иако овој рачен инфлатор е едноставен во дизајнот, толку е практично кога го користите. Електрична пумпа за топки- автомобил, велосипеди, мотоцикли, перниче за воздух, прстен за пливање, кошарка, фудбал, животна плоча, воздушен кревет и какви било играчки за надувување топки. Список на пакети 1 x Карактеристики на инфлатор - Боја : Компресорот за црн воздух Преносен.

Други карактеристики

Најдобри понуди