.

.

Алатка за инсталирање на лежиштето BaitaiHuijiu Gimbal лежиште/Gimbal Leager, Boat Alpha, Bravo, OMC Gimbal Leager Leager Leater, специјална алатка за усогласување на моторот за влечење со тешки лежишт?

Алатка за инсталирање на лежиштето BaitaiHuijiu Gimbal лежиште/Gimbal Leager, Boat Alpha, Bravo, OMC Gimbal Leager Leager Leater,

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

【Fitment】 се вклопува за Mercruiser Alpha, за Alpha 1, за MR, за Bravo's, за OMC Cobra's и за Volvo 【Функција】 Овој Gimbal Leaber Putler и инсталаторот можат лесно да ги отстранат/инсталираат Gimbal лежиштата и алатките за усогласување за усогласување на моторот. 【Карактеристики】 Оваа алатка за отстранување на лежиштето вклучува завртки за очи, за да можете да висат алатки за усогласување. Повлекувачот на слепите дупки е заклучен во внатрешниот прстен на лежиштето. Алатката го олеснува повлекувањето на лежиштето, само користете клуч за да го свртите крајот на алатката за да го повлечете лежиштето. Лизгачките вилици на чеканот на Волво веќе немаат проблеми да бидат заглавени и скршени. 【Висок квалитет】 Алатка за влечење на лежиштето Mercruiser Malicment Small Leaters Pullers Puler Pion Pinion Splitthe Spilthe Setthe Setthe Setthe сет се изработени од висок стандарден јаглероден челик кој може да издржи корозија, 'рѓа и влијание, со убав финиш на црн оксид, обезбедува неспоредлив долг животен век. 【Белешка】 Дупката треба да се дупчи во алатката за усогласување за да се инсталира двигателот на универзалното лежиште. 【Fitment】 се вклопува за Mercruiser Alpha, за Alpha 1, за MR, за Bravo's, за OMC Cobra's и за Volvo. 【Функција】 Овој Gimbal Leaber Putler и инсталаторот можат лесно да ги отстранат/инсталираат Gimbal лежиштата и алатките за усогласување за усогласување на моторот. 【Карактеристики】 Оваа алатка за отстранување на лежиштето вклучува завртки за очи, за да можете да висат алатки за усогласување.

Други карактеристики

Најдобри понуди