.

.

Алатки за децим се фокусираат на вашите алатки Detull 2-In-1 Pro Breader Комплет Комплет за рака, поставена вакуумска пумпа поставена за вакуумски мерач на крварење на сопира?

Алатки за децим се фокусираат на вашите алатки Detull 2-In-1 Pro Breader Комплет Комплет за рака, поставена вакуумска пумпа поставена

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

Лесно крварење сопирачки сами и универзално вклопување за сите прави и модели на возила Комплет за крварење на сопирачката на сопирачката со добри перформанси за запечатување, е дизајниран за правење крварење на сопирачките и тестирање на вакуумски систем за ветре. Обезбедува сè што е потребно за да се најде истекување на вакуум или заптивка. Карактеристики на вакуумска пумпа за детуоли : 90 степени затегнати адаптери; Пернизирана рачка за зафат на пиштолот на вакуумска пумпа за удобност и намален замор на корисниците; Засилено бодликава црево одговара за вакуумска пумпа; 0-30 инчи Hg, 0-760 mm Hg. Случај за носење : Направено со високо квалитетен материјал, издржлив и солиден, содржан во калап за удар за лесен транспорт и складирање. Вклучува пумпа w/ vac мерач, две цевки од 2 метри, рачка за зафат на вакуум со пиштол на вакуумска пумпа за удобност и намален замор на корисниците; Засилено бодликава црево одговара за вакуумска пумпа; 0-30 инчи Hg, 0-760 mm Hg. Случај за носење : Направено со високо квалитетен материјал, издржлив и солиден, содржан во калап за удар за лесен транспорт и складирање. Вклучува пумпа w/ vac мерач, две цевки од 2 стапки, адаптери за крварење на вакуум и сопирачка, резервоар за течности за сопирачките.

Други карактеристики

Најдобри понуди