.

.

Внатрешна алатка за отстранување на клучот за вратоврска, алатка за отстранување на родот за отстранување на родот од 33мм-42мм.

Внатрешна алатка за отстранување на клучот за вратоврска, алатка за отстранување на родот за отстранување на родот од 33мм-42мм.

DEN 1064.00

Количина на стоки
Тековен

Применливо за : 33мм-42мм Врв за вратоврска, Универзална вклопување, овој клуч за вратоврска е применлив за разни возилаПрактички и удобен во употреба. Специјален дизајн : Внатрешни алатки за отстранување на клучот за вратоврска, дизајнирани специјално за отстранување на насоката на управувачот. Внатрешната вратоврска завршува од дијаметар од 33 ~ 42мм без да ги отстрани решетките и пиниите. Челик материјал : клуч за вратоврска, изработен од третман #45 челик и зацрнување, анти-кара и траен. Добрата квалитет не само што може да обезбеди побезбедна гаранција за вашиот живот , но исто така и добрите материјали можат да го зголемат животниот век на производот. Стандардна спецификација : алатката за отстранување на шипката во согласност со строгите стандарди за контрола на квалитетот, зависни за употреба. Произведено според оригиналните спецификации. Применливо за : Копчето за шипки е применливо за разни возила.Практички и удобни за употреба. Дизајнирано да се користи со алатки за квадратни погони од 1/2. Карактеристики : Алатка за внатрешна вратоврска за отстранување на шипката, лесно ги заменува внатрешните врски на вртење со дијаметар од 33 ~ 42мм без да ги отстранат решетките и пиниите.

Други карактеристики

Tie Rod Removal Tool Conform to strict quality control standards, dependable to use.Manufactured according to the original specifications. :

Најдобри понуди