.

.

Спирална флејта чешма, MBOT, HSS, M12-1,25, D5

Спирална флејта чешма, MBOT, HSS, M12-1,25, D5

DEN 523.20

Количина на стоки
Тековен

Изменетиот допрете за дното може да стигне до дното на слепата дупка за да ги намалите навои Материјал за подлога HSS-E. Неципираната (светла) завршница е нетретирана површина. Изменетиот допрете за дното може да стигне до дното на слепата дупка за да ги намалите навои. Материјал за подлога HSS-E. Неципираната (светла) завршница е нетретирана површина. Оваа чешма на цевки доаѓа со стил на спирална точка и тип на приклучок. Изработено е од челичен материјал со голема брзина, финиш S/O, број на флејти се 3, големина #10, терен 32, UNF4 P-4.5 P, ограничувања на дијаметар на теренот H2, дијаметар од шипка 0,194 ", толеранција 2 B, ANSI-DIN стандарди. Идеално за употреба со ковано и умирање алуминиум, неферозни материјали и мека пластика. Идеално за употреба со јаглероден челик, челик од легура, челик за умре, не'рѓосувачки челик, зацврстен челик.

Други карактеристики

Најдобри понуди