.

.

Микро 100 QRRC3-017-375-180x Жлеб Алатка - Задржување Прстен-Брза Промена.017 Ширина.030 Проект.198 Мин Роден Диа, 3/8 Макс Носеше Длабочина.0862 Офсет, 3/16 Шенк Диа, 1-1/2 ОАЛ, Алтин

Микро 100 QRRC3-017-375-180x Жлеб Алатка - Задржување Прстен-Брза Промена.017 Ширина.030 Проект.198 Мин Роден Диа, 3/8 Макс Носеше Длабочина.0862

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Дизајниран за генерирање на агол радиус задржување прстен жлебови во дупки Агол радиус дизајниран за продолжен век на траење на алатот и завршено профилирање на жлебот. Полирано поделено лице за подобрено задржување на рабовите и евакуација на чипови додека се намалува жолчката. Течноста за ладење овозможи дизајн на стеблото. Комерцијалниот микро-Квик систем за брзи промени ја максимизира продуктивноста преку сигурна точност и локална повторливост.

Други карактеристики

Најдобри понуди