.

.

Хеликоптер За Храна Штитници За Прсти Од Нерѓосувачки Челик Штитници За Прсти За Сечење Зеленчук Штитници За Прсти За Сечење Прсти Мултифункционални Штитници За И

Хеликоптер За Храна Штитници За Прсти Од Нерѓосувачки Челик Штитници За Прсти За Сечење Зеленчук Штитници За Прсти За Сечење Прсти

DEN 1096.00

Количина на стоки
Тековен

●Материјал●Штитниците За Прсти се Изработени од Висококвалитетни Материјали : Штитниците За Прсти Се Изработени од Висококвалитетен Нерѓосувачки Челик, Кој Е Отпорен на ' рѓа, Издржлив ●Прилагодлив И Удобен ● Големината На Штитникот За Прсти Со Дизајн На Отворена Јамка Може Лесно Да Се Прилагоди, А Прстенот На Прстот Може Да Се Деформира За Да Одговара На Повеќето Прсти. Може Да Се Прилагоди Според Вашите Прсти. ●Лесен За Употреба - - - Погоден За Повеќето Прсти. Тој Е Многу Мал И Лесен. Нема Да Чувствувате Тежина На Вашите Раце, Многу Погодно За Употреба и Погодно за Долгорочна Употреба. ●Одличен Подарок - - - Без Никаква Тежина На Вашите Раце, Многу Е Погодно За Употреба и Погодно за Долгорочна Употреба. Ова Е Совршен Подарок За Пријателите И Семејството Кои Сакаат Да Готват. Храна Тесто Шејкер Кул Кујна Работи Рака Храна Хеликоптер Зелка Хеликоптер Домашните Гаџети Мора Да Имаат. Хеликоптер за храна Штитници За Прсти Од Нерѓосувачки Челик Штитници За Прсти За Сечење Зеленчук Штитници За Прсти За Сечење Прсти Мултифункционални Штитници За Исечени Прсти За Сечење Шпагети Од Сквош Спецификација : Име : Материјал За Штитник За Прсти : 304 Големина На Нерѓосувачки Челик : Еден прст : 4,8*6,5 см,/два прста 5,5*7,8 См Боја : Сребрен Стил : Еден прст И Два прста пакет опционално : 2 парчиња еден прст/2pc Двоен Прст/1pc Еден Прст+2pc Двоен Прст/4pc Еден Прст/4pc Двоен Прст/2pc Еден Прст+2pc Двоен Прст Хеликоптер За Прсти Штитници Од Нерѓосувачки Челик Штитници За Прсти Од Зеленчук Штитници за прсти за сечење прсти мултифункционални штитници за исечени прсти за сечење шпагети од сквош.

Други карактеристики

Name:
Finger Guard
Material:
304 Stainless Steel
Size:
Single finger
Color:
Silver
Style:
single finger and two fingers
Package optional:
2pc single finger/2pc double finger/1pc single finger+2pc double finger/4pc single finger/4pc double finger/2pc single finger+2pc double finger:
Food Chopper Finger Guards Stainless Steel Finger Guards For Cutting Vegetable Finger Guards Finger Cutting Finger Guards Multifunctional Cut Finger Guards For Slicing Squash Spaghetti :

Најдобри понуди