.

.

Послужавник, Послужавници,Тацни За Вклучена Храна, Послужавник За Прикажување Храна, Декоративен Комода Организатор На Суета Козметички Парфем Огледало За Суета ?

Послужавник, Послужавници,Тацни За Вклучена Храна, Послужавник За Прикажување Храна, Декоративен Комода Организатор На Суета Козметички

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Мултифункционален Организатор : Повеќенаменско Складирање што се користи за шминка, парфем, нега на кожа, козметика, парфем, дури и држач за светло за чај, привлечен и удобен Исклучителен Модерен Дисплеј : на огледало , држач за накит, држач за вино, ви помага да го намалите нередот на масата, ја прави организацијата јасна на прв поглед. Широка Примена : нашата декоративна козметика е применлива за сите прилики, како што се бар, ресторан, кафуле, канцеларија, свадба , дом како одлична услуга, чувајте ги вашите предмети организирани и уредни. Квалитетно Издржливо Огледало Орте : Премиум стакло, огледало стакло со цврста основа. Понуда на гламур. Елегантна и стилска, совршена големина , заштедувајќи повеќе простор. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Мултифункционален Организатор : Повеќенаменско Складирање што се користи за шминка, парфем, нега на кожа, козметика, парфем, дури и држач за светло за чај, привлечен и удобен. Исклучителен Модерен Дисплеј : на огледало , држач за накит, држач за вино, ви помага да го намалите нередот на масата, ја прави организацијата јасна на прв поглед. Широка Примена : нашата декоративна козметика е применлива за сите прилики, како што се бар, ресторан, кафуле, канцеларија, свадба , дом како одлична услуга, чувајте ги вашите предмети организирани и уредни. Квалитетно Издржливо Огледало Орте : Премиум стакло, огледало стакло со цврста основа. Понуда на гламур. Елегантна и стилска, совршена големина , заштедувајќи повеќе простор. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Опис : - Исклучителен Модерен Дисплеј : на огледало , држач за накит, држач за вино, ви помага да го намалите нередот на масата, ја прави организацијата јасна на прв поглед.

Други карактеристики

- Material:
Glass
Size Chart:
S Size:
&;24x14x4.5cm/9.45x5.51x1.77inch
L Size:
28x20x4cm/11.02x7.87x1.57inch
Package Includes:
1x Glass Mirror :
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Најдобри понуди