.

.

Исцелени 2 Парчиња Тоалет Штекер ИЗЛЕЗ КНА Подароци Четка За Заби Штанд Тоалети Протези Држач За Четка За Заби Четка За Заби Керамика Бела Керамика Четка За Заби Шт?

Исцелени 2 Парчиња Тоалет Штекер ИЗЛЕЗ КНА Подароци Четка За Заби Штанд Тоалети Протези Држач За Четка За Заби Четка За Заби Керамика

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Излез за садови : Изработен од керамички материјал лесно се мие и одржува чисто. Креативна Основа За Четки За Заби : дизајн На Минимализам и практичен држач за четки за заби е хигиенско решение за складирање на четката за заби и заштеда на просторот. Држач за Керамичка Четка За Заби : Бактериите лесно напредуваат на темно и влажно место. овој држач за четки за заби го решава овој проблем со природно сушење на главата на четката за заби. Мини Четка За Заби Стојат : тоа не е само држач за четка за заби во бањата, но, исто така, може да се одржи за пенкало во вашата маса. Пакетот Вклучува 2 х Основни Карактеристики-Големина : Околу 5х3см Керамика Четка За Заби Штанд. - Материјал : Керамика. - лесно напредува на темно и влажно место. овој држач за четки за заби го решава овој проблем со тоа што природно ќе ја исуши главата на четката за заби Четка За заби Стојат. - Изработен од керамички материјал. лесно се мие и одржува чист Држач за Керамичка Четка за Заби. - Тоа не е само држач за четка за заби во бањата, но, исто така, може да се одржи За пенкало Во Вашата Маса Креативни Четка За Заби База. - Дизајн на минимализмот и практичен држач за четки за заби е хигиенско решение за чување на четката за заби и заштеда на Просторот Мини Држач за Четки за Заби.

Други карактеристики

Најдобри понуди