.

.

Хартиена крпа диспензерот кутија за ткива на кутија смола, кутија за ткиво, кутија со голема хартија за хартија, рустикална кафеава бања, држач за кутии за лице, пок?

Хартиена крпа диспензерот кутија за ткива на кутија смола, кутија за ткиво, кутија со голема хартија за хартија, рустикална кафеава

DEN 1849.76

Количина на стоки
Тековен

Изгледа јасно, едноставно модерно за да одговара на декор на простории Доволно е тежок за да го повлечете ткивото многу време и да останете на место. Лесен за употреба : Нашата покривка на кутијата со дрвени ткива има мазен и голем отвор што е лесно да се надополнува и да се добие ткиво, никогаш не гребе ткиво. Тоа е многу едноставно и удобно за секојдневна употреба. Организирајте и бидете блиску до вашата рака. Лесно да го испразните и да го пополните долниот капак за дополнителна издржливост и безбедност. Оваа декоративна кутија за ткаенини додава боја и забава во вашиот дом, внесувајќи модерна култура во вашиот секојдневен живот. Едноставен, модерен и европски дизајн на стилски изглед. CONVENIENT TO STORE : The tissue box case can be foldable reusable for easy storage, aslo can be effortlessly restored to its original shape.Product type:tissue box Material : resin Color : brown Size : 21*12.

Други карактеристики

Најдобри понуди