.

.

Четка И Држач за Тоалет, Нерѓосувачки Луксузен Тоалет Четка За Четка За Тоалет Компактен Држач За Четка За Тоалет Монтиран На Ѕид Со Рачка Од Нерѓосувачки Челик за ?

Четка И Држач за Тоалет, Нерѓосувачки Луксузен Тоалет Четка За Четка За Тоалет Компактен Држач За Четка За Тоалет Монтиран На Ѕид Со Рачка

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Опсег На Примена : овој комплет за држачи за четки за тоалет е погоден за повеќе локации, како бањи дома, хотел, канцеларија, трговски центар итн Исчистете Темелно : влакната на четката Се Долги, густи и меки, така што можат темелно да ја исчистат тоалетната чинија, но избегнувајте да ја гребете. Пренослив Дизајн : Долгата Рачка Од Нерѓосувачки челик е мазна, Не Се Лизга и Удобна за држење. Отстранлив Дизајн, лесен за чистење и спречување на регенерација на бактерии. Лесен за Употреба : со држач за Практично складирање, може да ја Одржува бањата или тоалетот уредни. Монтиран на ѕид : држачот за четка може да се закачи на мазна, рамна и чиста ѕидна површина со опременото лепило. Опсег На Примена : овој комплет за држачи за четки за тоалет е погоден за повеќе локации, како бањи дома, хотел, канцеларија, трговски центар итн. Исчистете Темелно : влакната на четката Се Долги, густи и меки, така што можат темелно да ја исчистат тоалетната чинија, но избегнувајте да ја гребете. Пренослив Дизајн : Долгата Рачка Од Нерѓосувачки челик е мазна, Не Се Лизга и Удобна за држење. Отстранлив Дизајн, лесен за чистење и спречување на регенерација на бактерии. Лесен за Употреба : со држач за Практично складирање, може да ја Одржува бањата или тоалетот уредни. Монтиран на ѕид : држачот за четка може да се закачи на мазна, рамна и чиста ѕидна површина со опременото лепило. Овој комплет за држачи за четки за тоалет е практична алатка за чистење за домашна бања, јавен тоалет, хотелски тоалет итн. Држачот за четка може цврсто да се фиксира на ѕид, заштедувајќи простор и давајќи уреден изглед. Држачот автоматски ќе се отвори кога четката ќе се извади, а потоа автоматски ќе се затвори, многу погодно за употреба.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Material:
ABS + Stainless Steel
Color:
Black, Gold, Silver, Rose gold (Optional)
Weight:
Approx. 343g / 12.1oz
Package list:
1 * Toilet Brush:
1 * Set of Screws:
Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Најдобри понуди