.

.

Tykoo Автоматски Диспензер За Памучна Подлога, Притиснете Го Држачот За Памучен Квадрат Козметички Организатор На Памучна Подлога Организатор На Суета За Шминка За ?

Tykoo Автоматски Диспензер За Памучна Подлога, Притиснете Го Држачот За Памучен Квадрат Козметички Организатор На Памучна Подлога Организатор

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

● АВТОМАТСКИ ДИСПЕНЗЕР за ПАМУЧНА ПОДЛОГА-овој автоматски диспензер за памучна подлога е лесен за складирање, што ви овозможува да добиете памучна подлога со само едно притискање при отстранување на шминка и нега на кожата ●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА - овој организатор на памучна подлога е лесен за вадење и притискање, избегнувајќи секундарно загадување на памучните влошки со традиционални методи на фаќање. Притиснете еднаш за да добиете памучна подлога, чиста и уредна. ● ВИСОК КВАЛИТЕТ - овој елегантен дизајниран држач за козметичка памучна подлога е изработен од висококвалитетен издржлив компјутерски материјал, а не евтина пластика. Што го прави издржлив и цврст и нема да гребе или крши како другите материјални производи. ● УНИКАТЕН ДИЗАЈН : дното има дизајн што не се лизга, што е попријателски за корисниците. Автоматскиот диспензер за памучна подлога е проѕирен за лесно гледање. Достапно во розова и сива боја, прави одличен подарок за пријателите или семејството. Ве МОЛИМЕ запомнете : поддржува стандардни 5*6см (2*2,4") квадратни памучни влошки, волуменот е околу 50-55 парчиња. Треба да ставите памучни влошки во кутијата за да бидат чисти и рамни. Вклучена е само кутијата за памучна подлога, памучните влошки не се вклучени. Обидете се да избегнете директна сончева светлина за да спречите стареење и избледување на производот.

Други карактеристики

Color:
pink, grey

Најдобри понуди