.

.

Кабилок 2 парчиња Козметичка Решетка Послужавник За Накит Пренослив Комода Организатор За Складирање Шминка Кутија Суета Плоча Суета Плоча За Накит Плоча За Бања ?

Кабилок 2 парчиња Козметичка Решетка Послужавник За Накит Пренослив Комода Организатор За Складирање Шминка Кутија Суета Плоча Суета Плоча

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

ПОЛИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА СУЕТА решетката за складирање има повеќе простор за складирање, може лесно да се инсталира и може да се постави на други места според вашите потреби СУЕТА ПОСЛУЖАВНИК ОРГАНИЗАТОР ЗА НЕГА На КОЖАТА Исклучителен Изглед, Практична Функција и Фина Изработка, Садовите За Бања Нема да Ви Ги Исечат Рацете кога ќе ги Подигнете. СУЕТА КОЦКИ Прекрасна Мазна мермерна површина и сјајни украси на рабовите прекрасен изглед на овие суети. БАЊА СНАБДУВАЊЕ козметички ПОСЛУЖАВНИК дома декорација домаќинство подарок, Божиќ, Нова Година, Денот На Вљубените, Денот На Мајките, роденден и други фестивали. ПРЕНОСЛИВА ПОЛИЦА за ТУШИРАЊЕ Чувајте и организирајте го вашиот Сапун, шампон, крем за бричење, козметика, може да се стави на масата или да се закачи на ѕидот без клинци. ПОЛИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА СУЕТА решетката за складирање има повеќе простор за складирање, може лесно да се инсталира и може да се постави на други места според вашите потреби. СУЕТА ПОСЛУЖАВНИК ОРГАНИЗАТОР ЗА НЕГА На КОЖАТА Исклучителен Изглед, Практична Функција и Фина Изработка, Садовите За Бања Нема да Ви Ги Исечат Рацете кога ќе ги Подигнете. СУЕТА КОЦКИ Прекрасна Мазна мермерна површина и сјајни украси на рабовите прекрасен изглед на овие суети. БАЊА СНАБДУВАЊЕ козметички ПОСЛУЖАВНИК дома декорација домаќинство подарок, Божиќ, Нова Година, Денот На Вљубените, Денот На Мајките, роденден и други фестивали. ПРЕНОСЛИВА ПОЛИЦА за ТУШИРАЊЕ Чувајте и организирајте го вашиот Сапун, шампон, крем за бричење, козметика, може да се стави на масата или да се закачи на ѕидот без клинци. Пакетот Вклучува 2 х Карактеристики На Фиоката За Суета во Бањата-Боја : организатор На златна маса За бања-Големина : 31, 20Х20, 00Х4, 80см/12, 26Х7, 86Х1 послужавник за накит. - Материјал : јаглероден челик и акрилна суета полица за складирање - Модерен стил, кој е совршен за поставување во аголот на кујната и бањата парфем коцки.

Други карактеристики

Најдобри понуди