.

.

Алатки за стилизирање на кадрава коса со Зеродеко 8 парчиња држач за фен за коса Организатор за бања wallид- монтирање на алатка за коса Организатор за коса Алатки за ?

Алатки за стилизирање на кадрава коса со Зеродеко 8 парчиња држач за фен за коса Организатор за бања wallид- монтирање на алатка

DEN 375.36

Количина на стоки
Тековен

Организатор на фен за удар : Капацитет за лежиште на оптоварување, не паѓа, совршено ставете го фен за коса Заграда за фен за коса : Едноставен во структурата, лесен и удобен за да користите и да ракувате. Организатор на држач за алатки за коса : Одличен организатор за вашите алатки за коса, како што се фен за коса, рамно железо, железо за виткање. Организатор за складирање на фен за коса : Погоден за повеќето лавици за фен за коса. Виси простор за складирање, практичен и удобен. Кади за фен за коса : Решетката за складирање на виси го зголемува просторот за складирање и може да се отстрани во секое време. Список на пакети 8 x лавици за фен за коса - Големина : 8.95in - боја : бела, сива - материјал : ABS - Едноставниот и елегантен дизајн исто така може да се совпадне со повеќето украси за бања. - Капацитет за лежиште на оптоварување, не паѓа, совршено ставете го фен за коса. - Погодно за повеќето фен за коса и може да се инсталира на wallидот на спалната соба или бањата.

Други карактеристики

Најдобри понуди