.

.

Зеродеко Украсени Додатоци Украсени Додатоци Четка За Тоалет Со Држач Четка За Тоалет Со Рачка Четка За Чистење Тоалет За Алатки За Чистење На Бања Средства За Чис?

Зеродеко Украсени Додатоци Украсени Додатоци Четка За Тоалет Со Држач Четка За Тоалет Со Рачка Четка За Чистење Тоалет За Алатки За Чистење На

DEN 251.20

Количина на стоки
Тековен

ЧЕТКА ЗА ТОАЛЕТ ОД ЦРЕША-Совршена За мали простори со ограничено складирање; Одлично За станови, станови, домови, кабини, R и кампери, како и бањи низ вашиот дом ПЛАСТИЧНА ЧЕТКА за ТОАЛЕТ-комплетот за четка за тоалет е алатка за темелно чистење на тоалетната чинија. Комплетот вклучува држач за четка за тоалет за чување на користените четки за тоалет, така што бањата може да остане чиста и уредна без мирис. Изработен од материјал за издржлива употреба. ЧИСТА ЧЕТКА ВО ФОРМА НА ЦРЕША - Четки За Тоалет Во Форма На Цреша Со Долга Рачка На Држачот, Средство за Чистење На Бања За Домаќинство И Основа за Организација на Складирање. ЧЕТКА ЗА ТОАЛЕТ и Држач-Креативна Четка за Тоалет Со Држач Четка За Тоалет Од Цреша Со Четка за Чистење Тоалети Со Долга Рачка За Алатки за Чистење Бања. КРЕАТИВНА ЧЕТКА за ТОАЛЕТ-комплетот вклучува држач за четка за тоалет за чување на користените четки за тоалет, така што бањата може да остане чиста и уредна без мирис. ЧЕТКА ЗА ТОАЛЕТ ОД ЦРЕША-Совршена За мали простори со ограничено складирање; Одлично За станови, станови, домови, кабини, R и кампери, како и бањи низ вашиот дом. ПЛАСТИЧНА ЧЕТКА за ТОАЛЕТ-комплетот за четка за тоалет е алатка за темелно чистење на тоалетната чинија. Комплетот вклучува држач за четка за тоалет за чување на користените четки за тоалет, така што бањата може да остане чиста и уредна без мирис.

Други карактеристики

Најдобри понуди