.

.

Сад ЗА Сапун WYYXO Со Одвод На Силиконски Сад За Самодводен Сапун За Бања Лесен За Чистење Држач За Сапун За Туширање Мијалник Држач за Сапун за Да Го Одржувате Сапуно?

Сад ЗА Сапун WYYXO Со Одвод На Силиконски Сад За Самодводен Сапун За Бања Лесен За Чистење Држач За Сапун За Туширање Мијалник

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

ДРЖАЧ за ДРЕНАЖЕН САПУН ШТО не СЕ ЛИЗГА : кутијата за сапун со држач за одводнување што не се лизга може ефикасно да го одржува сапунот сув и чист, може да спречи топење и продолжување на животниот век на сапунот ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН СИЛИКОНСКИ САД ЗА САПУНИЦА : изработен од висококвалитетен силикон, отпорен на висока температура, отпорен на капки и лесен за чистење. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : мазна силиконска површина, лесна за чистење, избришете со крпа или исплакнете со вода, без дополнителни операции, можете да станете многу чисти. Или може да се стави директно во машината за миење садови. РАЗНОВИДНА КУТИЈА за ОДВОД : садовите за Сапун може да се користат во бањи, кујни и други места. Овие садови за сапуница главно се користат дома за тушеви, кади, сунѓери за садови, топчиња за чистење, машки жилети, шампони, миење на телото, женски штипки за коса, обетки и други ситници. ЗАДОВОЛИТЕЛНА УСЛУГА : без разлика дали пред или по купувањето, ако имате какви било прашања или барања за нашиот сад за сапуница, можете да не контактирате во секое време и ние ќе го решиме за вас во рок од 24 часа.

Други карактеристики

Најдобри понуди