.

.

Кабилок Држач За Четки За Заби Решетка За Миење На Устата Комплет Полица За Бања Без Туш За Дупчење Организатор На Кади Држач За Кујнски Полици Ѕид Пловечки Држач З?

Кабилок Држач За Четки За Заби Решетка За Миење На Устата Комплет Полица За Бања Без Туш За Дупчење Организатор На Кади Држач За

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

2 x чаши 1 x решетката За складирање Нашата решетка за складирање поседува силна способност за отпорност на абење, кршење и паѓање Може да се користи за држење четка за заби, електрична четка за заби, паста за заби, бричење, чистење на лицето, чешел, тример за веѓи и така натаму. Вентилација и брзо сушење без оставање дамки од вода. Нема перфорација инсталација, силна адсорпција. Изработен од квалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, без мирис, безбеден за употреба. вежба бесплатно, без нокти, ѕиден држач, едноставен за ракување. Оваа решетка може да ја одржува вашата четка за заби, паста за заби или други гаџети за перење чисти и суви. Опис дали барате професионална, издржлива, но сепак прифатлива решетка за складирање паста за заби? Дали сте во потрага по цврста, доверлива решетка за бања што може да изврши повеќе работи одеднаш и да ви служи долгорочно? Ако одговорот е да, не гледајте повеќе! Нашиот професионален комплет за чување паста за заби за четки за заби мора да ги задоволи вашите потреби.

Други карактеристики

Најдобри понуди